Këto 5 fakte rreth të bërit marrëdhënie që duhet t’i dini patjetër!

Të gjithë mendojmë se dimë gjithçka për aktin në krevat, por kjo fushë është aq e gjerë saqë njëherë nuk mund të themi se dimë gjithçka. Ekspertët e marrëdhënieve sek sua le theksojnë se çdo njeri duhet të dijë 5 të vërteta rreth se ksit që deri më sot i kemi menduar gabim.

1-Vir gjëria është një mit

Pothuajse çdo gjë që dimë për vir gjèrinë është e gabuar. Nëse do ta merrnim virgjèrinë për mënyrën se si mësohej, teknikisht njerëzit ho mosek sualë janë të virgjèr. Nuk ka kuptim. Të gjitha gjinitë janë se ksi dhe varet nga ju si e përcaktoni, sepse është një koncept. Him eni është një membranë e hollë ku jo të gjitha femrat e kanë dhe mund të humbasë edhe nga tamponi, mastu rbimi dhe disa lloje të sportit. Nuk ka provë për virgjèrinë tuaj ose mungesën e saj.

2-Se ksi nuk është vetëm marrëdhënia sek sua le

Kjo mënyrë e të menduarit ndikon në mënyrën se si ne kuptojmë dhe flasim për sek sin. Kjo largon përvojat e të njëjtit seks dhe mund të mendoni aktivitete të tjera, si se ksi or al, ose an al .

3-Se ksi nuk është një garë

Org azmat ofrojnë një gamë të gjerë të përfitimeve mendore dhe fizike. Kjo nuk duhet të jetë e vetmja arsye, që kemi marrëdhënie. Shijoni përvojën!

4-Mast urb imi është i mrekullueshëm

Mastu rbi mi nuk të bën të dëshpëruar. Ju nuk duhet të ndiheni fajtor për këtë. Është e shëndetshme. Në këtë mënyrë e dini se çfarë dëshironi nga një përvojë me një partner.

5-Çdo gjë ka lidhje me pëlqimin

Jemi në vitin 2018 dhe shumica e njerëzve ende nuk kanë një ide të qartë për pëlqimin, sipas iconstyle. Pëlqimi për një aktivitet nuk nënkupton pëlqimin për çdo aktivitet të ardhshëm. Sek si pa pëlqimin është ab uzim ose përdh unim, prandaj është gjëja më e rëndësishme që duhet të mësojmë kur bëhet fjalë për sek sin.

Be the first to comment on "Këto 5 fakte rreth të bërit marrëdhënie që duhet t’i dini patjetër!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*