Kjo është arsyeja pse disa njerëz nuk duan të kenë marrëdhënie në shtrat

Le të fillojmë me opsionin e parë. Është e mundur që mund të jeni asek,sualë. Ka shumë hije të ndryshme të këtij termi, por përkufizimi themelor është mungesa e interesit për se ks ose më pak interes për sek sin se çdo gjë tjetër. Rreth një përqind e popullsisë e identifikon këtë mënyrë, prandaj është e rëndësishme që ju të dini se aseksu,aliteti është relativisht i zakonshëm dhe plotësisht normal.

Tani, le të flasim për opsionin tjetër. Ju jeni relativisht të rinj dhe keni thënë se ju nuk do ta përshkruani veten si një njeri me pak përvojë sek suale. Mund të duhet një kohë për të kuptuar se çfarë ju pëlqen dhe për t’ju përgjigjur. Në të vërtetë, shumica e njerëzve do të përshkruanin përvojat e tyre të hershme jo aq të kënaqshme. Ndoshta nuk keni përjetuar akoma sek sin më të mirë të jetës suaj, kështu që nuk ka arsye që ju të ngazëlleheni.

Nëse është kështu, atëherë zgjidhja është më shumë eksplorim dhe eksperimentim. Tani për tani, unë do t’ju inkurajoj që të eksploroni trupin tuaj vetë dhe të përpiqeni të kuptoni atë që ju pëlqen. A keni një praktikë të rregullt të masturb imit? Nëse jo, kjo mund të jetë një gjë interesante për ju për të eksploruar. Mund të provoni edhe leximin e librave të ero tikës ose të edukimit sek sual dhe shikoni nëse zbuloni ndonjë gjë që tregon interesin tuaj. Mund të filloni gjithashtu të krijoni një listë të seksioneve të gjërave që dëshironi të provoni në një moment tjetër.

Është gjithçka ju duhet për të ndjerë emocionet e aktit in tim!

Be the first to comment on "Kjo është arsyeja pse disa njerëz nuk duan të kenë marrëdhënie në shtrat"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*