Kjo është frizura e re e Medes, si e djemve të rinjë. Këngëtari po rikthehet këtë fundvit në xhirimet festive

Ka kohë që nuk kemi dëgjuar ose parë diçka të re nga këngëtari shumë i kërkuar, Meda.

Pandemia e ka bërë të vetën, andaj edhe Meden e kemi parë më pak me projekte e risi në fushën e muzikës.

Këngëtari po rikthehet këtë fundvit në xhirimet festive, ku do të sjell këngë të reja, që pritet ti bëhen hite.

Meda, këtë fundvit po vjen me një stil ndryshe të flokëve, dukshëm më modern dhe rinor.

Be the first to comment on "Kjo është frizura e re e Medes, si e djemve të rinjë. Këngëtari po rikthehet këtë fundvit në xhirimet festive"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*