Kjo është vajza Shqiptare që la burrin e fëmijët për të dashurin 18-vjeçar! (Video)

A kuza e vjehrres: B raktisi djalin 6 vjecar dhe u largua me te dashurin.

Perb allja ne emision mes nuses dhe vjehrres 24 vjecarja: NUK E DASHUROJ ME BABAIN E FEMIJEVE.

Nusja i kërkon djalin e vogël vjehrrës, Kurse vjehrra nuk e pranon t’i japi nipin Nuses.

Por pastaj Nëna thotë qe do të jetojë me 3 fëmijët e saj.

Be the first to comment on "Kjo është vajza Shqiptare që la burrin e fëmijët për të dashurin 18-vjeçar! (Video)"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*