Kjo pyetje i mundon shumë djem: Si të silleni kur të bëni marrëdhënje për herë të parë

PËR DJEMTË: Shumë djem që nuk e kan bërë ende me ndonjë femër, zakonisht pyetja që më së shumti ju vie në kokë është: si do të gjindem në momentin e aktit. Ketu do të japim disa këshilla që mendojme se do të ju ndihmojnë në këtë pikëpyetje.

Por sikur të ‘dështosh’?

Mund të duket qesharake, por është krejt normale që “miku” yt, i cili deri tani ka punuar si mos më mirë, mund të futet në grevë pikërisht në momentin më të papërshtatshëm.

Kjo është e natyrshme, je nervoz. Merr frymë thellë. Bëj diçka tjetër. Përdor duart, buzët dhe gjuhën. Përpiqu ta harrosh sikletin dhe do të shikosh që miku do të përgjigjet. Është thjesht diçka e përkohshme.

Duhet t’i them asaj që jam i vir`gjër?

Shumë meshkuj mendojnë se meqenëse janë të tillë (meshkuj), duhet patjetër ta kenë situatën nën kontroll, pavarësisht se kush ka më shumë eksperiencë. Nëse ti je i virg jër dhe ajo jo, thuaje. Lëre femrën të të drejtojë nëse është dakord. Kjo është një përvojë mësimore dhe dashurie. Mos ki turp nga e vërteta. Shumë femra do të parapëlqenin më shumë ta dinin se ngathtësia jote mund të vijë nga mungesa e eksperiencës dhe jo nga paaftësia.

Po sikur të arrij org azmën shumë shpejt?

Nëse e arrin orga zmën shumë më shpejt nga sa do të doje, qetësohu! Mos u ngut. Provoje sërish. Herën e dytë do të jesh më i qetë dhe i gatshëm për një marrëdhënie të kënaqshme.

Zgjidhja më e mirë është që herën e parë të përdorësh prez ervativ (patjetër). Nëse për ndonjë arsye (p.sh. mashkulli është kokë fortë dhe femra ka turp t’i thotë jo) ndodh që nuk përdor prezervativ dhe ejakulon jashtë, ki parasysh se pas ejakulimit të parë kanali urinar duhet njëherë të pastrohet nëpërmjet urinimit dhe larjes me ujë natyrisht. Në të kundërt, një penetrim i dytë me organ të “pa pastër” rrezikon që femra të mbetet shtatzënë.

Ka formën e duhur…?

Gjatësia e “mikut” është një shqetësim i zakonshëm për djemtë. Normalisht “miku” është diçka më shumë se 14 cm i gjatë në fazën i `ngrehur` dhe kjo mjafton për të prekur çdo qendër nervore të klit orit dhe vag inës, përfshi dhe pikën e famshme G. Vag ina është në gjendje të zgjerohet për të pranuar një organ të madh, ose të përshtatet për një organ më të vogël. Madhësia e organit ka të bëjë shumë pak me aftësinë tënde si “dashnor”.

Një çështje tjetër është forma. Disa meshkuj shqetësohen sepse miku i tyre anon poshtë ose majtas dhe mendojnë se nuk janë normalë ngaqë nuk shikojnë forma të tilla në filmat er otikë. Të tjerët shqetësohen se përkulja poshtë do të krijojë vështirësi në se ks pasi vag,ina nuk përshtatet me forma të tilla.

Mos harroni se mund të bëni marredhanje në pozicione të ndryshme. organet mund të përshtaten në mënyra të ndryshme dhe se çdo pozicion i ri mund t’ju sjellë kënaqësi ty dhe partneres tënde. Disa njerëz mendojnë se një organ i anuar poshtë mund të krijojë lehtësi në sek sin or al.

Do të jem një “dashnor” i mirë?

Të qenit “dashnor” i mirë nuk ndodh automatikisht. Me partneren, kohën, ledhatimet dhe praktikën e duhur, ke gjithçka që duhet për të qenë një partner i mrekullueshëm. Herët e para do të jenë disi të pakëndshme dhe të ngathëta, por ato do të jenë fillimi i çasteve të mëdha për pjesën tjetër të jetës.

Be the first to comment on "Kjo pyetje i mundon shumë djem: Si të silleni kur të bëni marrëdhënje për herë të parë"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*