Kjo xhami gjindet në Shqipëri, hallall i qoftë arkitektit që e mendoi këtë! (FOTO)

“Nje çudi arkitektonike fetare!

Kjo qe shikoni ne foto eshte nje Xhami ne rrugen Delvine – Finiq, ne afersi te Finiqit.

Behet fjale per Xhamine e fshatit Bamatat. Me beri mjaft pershtypje eleganca dhe fantazia e arketektit dhe ndertuesit.

U interesova dhe nuk e mora vesh se kush ishte ai subjekt qe e kishte bere.

Be the first to comment on "Kjo xhami gjindet në Shqipëri, hallall i qoftë arkitektit që e mendoi këtë! (FOTO)"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*