Komshiu i parë është pensionist i gjermanisë dhe jeton i vetëm. I jap për të ngrënë, kur një ditë

Në ditët e sotme janë raste të shpeshta kur ndodhin martesat mes cifteve me diferencë të madhe në moshë duke i u nënshtruar kritikave të shumta, por duke e shijuar jeten e tyre duke u knaqur mes vete.

Një rast të tillë po ju sjellim këtu dhe historinë e tyre. Një vajzë 17 vjecare, e cila ende është në shkollë dhe jeton vetëm me nënën e saj në një vend që nuk do ta bëjmë të njohur për shkaqe privatësie.

Për shkak të gjendjes se tyre materiale vajza vendos që ti ndihmoj nënës së vet duke u kujdesur per komshiun e tyre 67 vjecar, i cili ka një pension prej gjermanie prej 1500 euro.

Në një ditë deri sa vajza shkon për ti përgatitur kafen e drekës, gjyshi plak e kap në krah dhe i thotë se do ta martoj kur ajo ti mbush 18 vjet dhe do të ja jep pensionin e plotë. Vajza ka mbetur e shokkuar dhe është në dilema të mëdha se si të veproj duke pasur parasysh se ajo është pa i mbushur 18 vjet, por në anën tjetër edhe nënën e shtyer në moshë dhe në kushte të vështira ekonomike. Vajza ka dëshirë edhe të marrë mendimet dhe propozimet e juve për ta marrë një vendim të drejtë për jetën e vet.

Be the first to comment on "Komshiu i parë është pensionist i gjermanisë dhe jeton i vetëm. I jap për të ngrënë, kur një ditë"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*