Komshiu po më vëzhgon prej kohësh. Kam degjuar që është merakli. I dergova kete mesazh

Ka disa vite që jam e martuar dhe deri tani nuk më ka shkuar mendja që ta tradhtoj bashkëshortin tim sepse ai është i pari mashkull për mua dhe deri tani ka mbetur edhe i vetmi, por tani e ka lëshuar fuqia dhe meraku për punët e krevatit, ashtu si i bënim deri para disa kohësh.

Dy vajzat që i kam i kan gjetur të dashurit e tyre dhe nuk i kam penguar në jetën e tyre, por kam filluar të mërzitem duke ndenjur e vetme në shtëpi sepse edhe burri punon shofer autobusi dhe nga disa ditë mungon në shtëpi e edhe kur vjen ai vetëm pushon edhe flen si të mos jam aty pranë tij fare.

Një komshiu ynë ka një kohë që ka filluar të më shikoj disi më ndryshe dhe kam dëgjuar se është merakli i femrave, ashtu më ka thënë një shoqe këtu afër. Nuk po di si të i a bëj punës sepse po kam frikën se mund ta kuptojnë të tjerët dhe këtë nuk e dua sepse deri tani nuk kam bërë gjëra kështu, por tani më nuk duroj më shumë.

Para disa ditëve unë i shkrova një mesazh, por si duket nuk e ka parë apo nuk dëshiron të flas me mua.

Unë po kam nevojë për një shoqëri të sigurt që nuk përhap fjalët dhe është i besuar dhe besnik që nuk flet me njerëz të tjerë rreth takimeve tona sekrete. Pasi të mbarojmë punën ikim secili në punën dhe angazhimet tona. Nëse jeni prej atyre që mbani fjalën unë jam e hapur për marrëveshjet tona. Mos më gjykoni për të keqe sepse nuk po kam zgjidhje tjetër. Nuk shkon kështu edhe më tej nuk shtyhet me zor.

Be the first to comment on "Komshiu po më vëzhgon prej kohësh. Kam degjuar që është merakli. I dergova kete mesazh"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*