Kryetari i ri i Shtimes nënkupton se Kosova ishte e lirë nën Serbi, pastaj UÇK e pushtoi dhe ky tash e çliroi

Në atë që konsiderohet si shkrim i fitores së garës së balotazhit, kandidati i VV-së për kryetar, Qemjal Aliu, ka bërë një gafë të rëndë.

Në shkrimin e mëposhtëm thuhet “Më n’fund pas 22 vitesh, Shtimja përsëri e lirë”.

Kjo nënkupton se Shtimja kishte qenë e lirë gjatë kohës së Serbisë, për t’u pushtuar më pas nga politikanët shqiptarë të Kosovës.

Nuk dihet nëse ky qëndrim është tamam gafë apo shpreh qëndrimin e tij të papranueshëm.

Shkrimi i plotë:

Be the first to comment on "Kryetari i ri i Shtimes nënkupton se Kosova ishte e lirë nën Serbi, pastaj UÇK e pushtoi dhe ky tash e çliroi"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*