Kthehen për në Gjermani, mërgimtarët ndalen për t’i qerasur dhe falënderuar policìnë dhe mjekët në Kroaci

Policia dhe shteti kroat kanë bërë gjithçka të mundshme në tragjedinë e autobusit që po udhëtonte nga Gjermania në Kosovë, ku mbeten të vd ekur 10 persona.

Ata kanë qenë në gatishmëri gjatë gjithë kohës deri në kthimin e të gjallëve dhe të vde kurve në tokën e Kosovës.

Në shenjë falënderimi, disa mërgimtarë janë ndalur dhe kanë qerasur me pije dhe i kanë falënderuar Polìcinë dhe Mjekët në Kroaci.

“Nje super Gjest nga kta Maraklit te Cilet udhtuan neper Kroaci , jan ndalue ne gjdo pik te polìcis dhe ambulances i kan qarrosur me pije dhe kaffe si shej Falenderimi ndaj Neve shqiptarve ne fatkeqsin e autobusit qe ndodhi javen ekalume”, thuhet në një postim të publikuar në grupin Marakli t’kerreve.

Be the first to comment on "Kthehen për në Gjermani, mërgimtarët ndalen për t’i qerasur dhe falënderuar policìnë dhe mjekët në Kroaci"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*