Ku po shkon bota? Gruaja 44-vjeçe braktis tre fëmijët dhe burrin që kishte 23 vite e martuar, për një djalë 14 vite më të ri

Një nënë 44-vjeçare b.ra.kt.is 3 fëmijët e saj dhe bashkëshortin me të cilin kishte 23 vite martuar për një djalë 14 vite më të ri se ajo.

Heidi Hepworth converts to Islam to marry the Gambian toyboy she left her nine kids and husband for | Daily Mail Online

Heidi Hepworth, 44 vjeçe, nga West Boldon, South Tyneside të Britanisë së Madhe, thotë se ka gjetur dashurinë e vërtetë me të riun nga Gambia, Mamadou ‘Salieu’ Jallow, 30-vjeç.

Dashuria e tyre nisi nëpërmjet komunikimit në rr.jetet sociale. “Ne komunikuam për 3-4 muaj. Martesa ime kishte mbaruar. Kam qenë ende e martuar kue komunikonim me Mamadou ‘Salieu’ Jalloë. Më pas vendosa të largohem dhe u takova me Salieu”, ka rrëfyer ajo.

Ajo tregon se Salieu nuk e dashuron për pë.rfi.time financiare. “Ai nuk dëshiron asgjë, sepse ka tre biznese. Ne kemi gjetur dashurinë e vërtetë”, shprehet ajo.

Be the first to comment on "Ku po shkon bota? Gruaja 44-vjeçe braktis tre fëmijët dhe burrin që kishte 23 vite e martuar, për një djalë 14 vite më të ri"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*