Kurrë s`kam për ta harruar fshatarin, sikur me erdhi deri tek…

Sa herë bisedonim me kolegen e punes me thoshte patjeter e ke ta provosh me katundar e të bindesh nje herë cka don te thotë katundar i vertet.

Dhe nje ditë vendosa me provu shkova tek fshati i shoqes time dhe aty njoftova nje djalë te ri se di a me besoni por sytë m`i qeli mu duk vetja se me mu ska e ter bota u bo sikur te jet e imja.

Por pastaj 7 dit me rend kam patur dhimbje por ato dhim.bje me jepshin edhe knaqësi pasi e kujtoja se si ma bente katundari edhe deri sa herë më kujtohet e ndjej ende ate si të ishte para një ore, tani prap dua katundar se me ka mbet embel nese je katunar me kerko edhe ti në shënimet që mund t`i merrni nën hapsirën këtu me poshtë dhe ta shijojmë knaqësinë e ëmbël të jetës.

Be the first to comment on "Kurrë s`kam për ta harruar fshatarin, sikur me erdhi deri tek…"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*