Kush e ka të vogël, duhet ta provojë këtë pozicion! Në këtë mënyrë “vegla” duket më e madhe

Sudime të shumta kanë vërtetuar se madhësia e pen,isit nuk është e rëndësishme për s,,ks të mirë

Megjithatë, një numër i madh i meshkujve janë të pasigurt për shkak të dimensioneve të “krenarisë” së tyre dhe shqetësohen se u është nën mesataren.

Çfarë është “normale”?

Statistikat thonë se gjatësia mesatare e pen,,isit të forcuar është 13.12 centimetra, ndërsa në gjendjen “e qetë”, kjo shifër është 9.16 centimetra.

Sa i përket perimetrit, vlera mesatare konsiderohet të jetë i trashë 11,66 cm kur është i forcuar, dhe 9,31 cm kur është në një gjendje “të qetë”. Çdo gjë më pak konsiderohet i vogël.

Ajo që është befasuese është se as këto statistika nuk i ndihmojnë meshkujt të ndihen të relaksuar.

Edhe pse numrat janë shumë të qartë, ka një numër të madh të atyre që ende shqetësohen për madhësinë e “veglës” së tyre dhe si ta kënaqin një grua me të.

Përgjigjja e kësaj pyetjeje është një pozicion i përshtatshëm.

Ekspertët e theksojnë se ka pozicione veçanërisht të përshtatshme për burrat që kanë pe,nis më të vogël, dhe pozicioni më i mirë për ta është “do.ggy”.

Grave nuk u pëlqen aspak ky pozicion, nëse partneri është i talentuar, por është perfekt nëse pe nisi është nën mesataren. Pse?

Kur është një grua e mbështetur në gjunjë dhe bërryla, muskujt e saj vag,,jinalë kontraktohen automatikisht, kështu që ka më shumë fërkime.

Për më tepër, në këtë pozicion, burrat kanë mundësinë ta fusin deri në fund dhe ta “mbushin” plotësisht, gjë që do t’i japë gruas përshtypjen se është një `vegël` shumë më i madh sesa është në realitet…

Be the first to comment on "Kush e ka të vogël, duhet ta provojë këtë pozicion! Në këtë mënyrë “vegla” duket më e madhe"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*