Ky është banori i parë që u largua nga “Big Brother VIP” me votat e publikut

Gjatë gjithë javës, banorët e “Big Brother VIP” kanë qenë në votim se cili do të largohet nga kjo shtëpi.

Pas përfundimit të votimit, moderatorja Arbana Osmani, ka dhënë emrin e banorit të parë që largohet nga kjo shtëpi.

Sipas votave të publikut, nga “Big Brother VIP”, i pari largohet Elhaid Cufi.

Ndërsa Sabiani, Beniada, Sheila dhe Ardit Çuni do të vazhdojnë qëndrimin në shtëpi.

Be the first to comment on "Ky është banori i parë që u largua nga “Big Brother VIP” me votat e publikut"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*