LDK: Me këto “figura” do të kthehemi shpejt aty ku e meritojmë!

Për zgjedhjet lokale, që pritet të mbahen në tetor të këtij viti në Kosovë, ka folur Anëtari i Kryesisë së Lidhjes Demokratike të Kosovës, Alban Zogaj.

Zogaj thotë se kryesia e re e LDK-së është duke punuar vazhdimisht për zgjedhjet lokale dhe me figurat qe do ti prezantoj para qytetarëve jemi të bindur se do të kemi sukses shumë të madh në zgjedhjet lokale, thotë Zogaj.

Për ndryshe data e zgjedhjeve lokale është caktuar me datën 17 Tetor të këtij viti.

Be the first to comment on "LDK: Me këto “figura” do të kthehemi shpejt aty ku e meritojmë!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*