LETRA E PRINDIT QE PO THYEN RRJETIN: Të gjitha moshat duhet ta lexojnë këtë letër

I dashuri femije!

“Unë ende nuk jam plakur dhe kur të më shohësh ashtu, ki durim me mua”. dhe mundohu te me kuptosh… ..

– Nëse ndotem gjatë drekës dhe nëse nuk mund të vishem vetë, bëhu i durueshëm. “Mos harroni orët që kam kaluar duke ju mësuar?”

– Dhe nëse i përsëris duke treguar të njëjtat gjëra pa pushim në bisedë, mos më ndërprit, më dëgjo.

– Kur ishe i vogël, duhej të të lexoja të njëjtën histori pa pushim, para se të binte në gjumë ..

– Nëse nuk dua të bëj banjë, mos u tall me mua dhe mos më ofendo. Mos harroni se si duhej të të gjeja dhe të shpikja një mijë arsye që të futesh në vaskë… ..

– Kur të vëreni injorancën dhe pa dijen time për teknologjinë e re, më jepni kohë dhe mos më bëni tallni, te mos vërej tallje në fytyrën tënde

– Unë ju kam mësuar shumë gjëra: ushqeheni mirë, vishuni si duhet, përballeni me jetën ..

– Nëse ndonjëherë në një bisedë harroj ose e humbas fillin e bisedës, më lër ca kohë për ta mbajtur mend dhe nëse kjo nuk funksionon për mua, mos u shqetëso ..

– Gjëja më e rëndësishme në botë për mua nuk është biseda jonë, por që unë jam me ty dhe që ti të dish të më dëgjosh ..

– Nëse nuk dua të ha, mos më detyro të ha…. Unë e di më mirë kur kam nevojë për ushqim dhe kur nuk kam nevoje per ushqim.

– Kur këmbët e mia të lodhura nuk do të më lejojnë të eci, jepma dorën ashtu siç ta zgjata ty, kur të hidhje hapat e para

– Dhe nëse po të them një herë, se nuk dua të jetoj më, se dua të v des, mos u zemëro me mua, një ditë do të më kuptosh … gabimet që bëra, doja vetëm më të mirën dhe u përpoqa të përgatitesh për udhëtimin e një jete

– Mos u hidhëro, mos u zemëro dhe mos u ndje i pafuqishëm, kur më shikon pranë teje ashtu… ..

– Bëhu mbështetja ime, më ndihmo të përfundoj udhëtimin me dashuri dhe durim.

Do t’ia kthej me një buzëqeshje dhe dashuri të pamatshme, të cilën gjithmonë e kam mbajtur vetëm për ty.

Të dua, prindi yt.

Be the first to comment on "LETRA E PRINDIT QE PO THYEN RRJETIN: Të gjitha moshat duhet ta lexojnë këtë letër"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*