Lopa hyri në shtëpi dhe bëri rrëmujë, video është bërë hit në internet

Banorët e një shtëpie në Tasmania u mahnitën kur gjetën një lopë në shtëpi.

Nuk dihet se si ajo hyri në shtëpi, por ajo i shpërndau të gjitha gjërat dhe bëri një rrëmujë të madhe.

Videoja bëri të qeshin shumë përdorues të mediave sociale dhe është bërë hit në internet.

Be the first to comment on "Lopa hyri në shtëpi dhe bëri rrëmujë, video është bërë hit në internet"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*