Luta: Gru a je ti, se shumë ke ndryshu…

Një nga këngëtaret që ka pësuar ndryshim goxha të madh është e Mirvete Bajrami apo Mika.

Mika njëherish është edhe bashkëshortja e kryetarit të Gjilanit, që së bashku kanë katër fëmijë, tri vajza dhe një djalë.

Me siguri ju të gjithë e mbani mend se si ishte këngëtarja në fillet e karrierës.

E po të krahasoni dukjen e saj të dikurshme me atë që ka sot me siguri që do mendoni se është krejt tjetër person.

Gjë të cilën e dëshmojnë edhe imazhe nga arkiva dhe ato që poston këngëtarja sot.

Ndaj, edhe Luta nuk është çudi të mos e njohë e ta pyes: Gru a je ti?/Kosovarja/

Be the first to comment on "Luta: Gru a je ti, se shumë ke ndryshu…"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*