“Mami Benzi” nga Prishtina: Më jep 50 Euro dhe unë t`i kthej në mënyrën time

Maki është e njohur që kaherë për publikun si ‘Mercedes Benz Mamia’.

Që nga ajo kohë, jeta e saj luksoze ka qenë në qendër të vëmendjes së publikut duke u menduar se nga po i merr këto para.

Ajo i ka zbuluar familjes së saj se çfarë bën dhe cfarë punon, por shumica e miqve të saj e mbështesin atë, dhe madje disa edhe e kan paguar për sponz0rime të ndryshme.

Ajo flet hapur se nuk punon asgjë, prandaj e pyetën se si mund t’i përballojë t´i blej të gjitha këto gjëra të shtrenjta dhe të bëjë jetë luksoze, dhe madje ajo ndau deklaratën e saj bankare duke u mburrur se i merr të gjitha paratë nga djemt e ri dhe burrat e të gjitha moshave, madje ka publ1kuar edhe xhir0ll0garinë e saj bankare dhe shënimet e saja për k0ntakt me kl1entët mund ta k0ntakt0ni pasi të mbaroj r3kla,ma ketume poshte menjeher e interesuar ku mund të shihen edhe të ardhurat nga njerëz të ndryshëm, por që emrat e personave janë të mbuluar për ta ruajtur privatësinë e të gjithë e kl1entëve të saj e që janë të shumtë në numër.

Be the first to comment on "“Mami Benzi” nga Prishtina: Më jep 50 Euro dhe unë t`i kthej në mënyrën time"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*