“Mami, më dhemb barku shumë …”: Vajza (12) shkoi te shoqja e saj, dhe ajo që ndodhi atje është e turpshme

Ajo tregon se si ndihej kur e bija i tregoi se si e kishte kaluar kohë me shoqen e saj të shkollës.

Një grua anonime ndau rrëfimin e saj permes nje letre. Gjegjësisht, ajo përshkroi se si ndihej kur vajza e saj i tregoi se si e kaloi kohën me shokun e saj nga klasa ku mesojne bashk ne shkolle.

– Kohët e fundit, 12-vjeçarja ime shkoi pas shkollës direkt te një vajzë nga klasa, për ta ndihmuar atë në detyrat e matematikës. Unë e njoh nënën e saj dhe e kam në Facebook. Në parim, vajza u kthye në shtëpi, qëndroi atje për 3 orë e gjysmë dhe sapo hyri në shtëpi, ajo u ul në tryezë: “Mami, unë jam shumë e uritur, stomaku më dhemb nga uria. “E pyeta nëse petullat që bënte tezja e saj ishin të këndshme, sepse ajo postoi një foto në murin e saj në Facebook”, shkroi gruaja dhe më pas tregoi se si ndihej kur vajza e saj i tha asaj që kishte ndodhur në të vërtetë:

– Vajza ime e vogël thotë: “Ato kishin erë të këndshme, nena e shoqes më kërkoi të prisja në dhomë ndërsa vajza e saj hante.” Lotët më rridhnin në sy. Kishte të paktën 30 petulla në foto, vetem 3 antare te familjes jane krejt në shtëpi. Nëse ajo i kishte dhënë të paktën një petull vajzes time sepse ende eshte femije, sikur se edhe vajza e saj, por vajza ime erdhi i uritur pas 6 orësh mësimi, ose të paktën ti jepte nje një copë bukë dhe gjalpë, fëmija im nuk është zgjedhës.

Me gjyshen, nënën dhe mua, gjithçka ndahej gjithnjë, edhe sikur të ishim dhjetë veta. Cilat kohë kanë ardhur për të qarë – ajo njoftoi këtë fakt shkatërrues.

Si e komentoni sjelljen e kësaj gruaje që la fëmijën e dikujt tjetër të vd esë nga uria? A keni qenë ndoshta dëshmitarë të një situate të ngjashme?

Be the first to comment on "“Mami, më dhemb barku shumë …”: Vajza (12) shkoi te shoqja e saj, dhe ajo që ndodhi atje është e turpshme"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*