Maria, e vetmuar dhe e mërzitur, dëshiroj një shok dhe më shumë se shok, për një kohë të mirë

Jam e lindur në vitin 1975 dhe jam Peshorja në horoskop. Nuk jam martuar, nuk kam fëmijë, por do të doja t’i kam disa fëmijë sepse i dua shumë.

Maria thotë ss beson se një grua e mirë si është ajo vet i jep një burri forcë dhe frymëzim për punë dhe harmoni në jetë.

– Maria është simpatike, femërore, sens uale, pozitive dhe me shumë humor dhe ëndërra të bukura për të ardhmen me kend do qoftë që mund të jetë Ai.

Ajo do të donte të takonte një burrë tolerant të fortë dhe të përgjegjshëm nga 33-55 vjeç, për një lidhje serioze dhe martesë ashtu që ta gëzoj jetëm e bukur në të ardhmen.

Përveç gjuhës shqipe ajo thotë se flet edhe gjuhën italiane dhe dhe e kupton ngapak gjuhën greke, ashtu që mund te jetë edhe dikush nga Italia apo Greqia e që edhe do ta punësonte sepse nuk dëshiron të varet vetëm nga rroga e burrit sepse dëshiron ti ndihmoj në të gjitha aspektet e jetës.

Be the first to comment on "Maria, e vetmuar dhe e mërzitur, dëshiroj një shok dhe më shumë se shok, për një kohë të mirë"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*