“Marre për Albinin me paratë e pensionistëve e mjekëve e pagoi rrymën e serbëve të veriut”

Deputetja e partisë demokratike është e njohur me deklaratat e saja kohë pas kohe.

Deputetja e Partisë Demokratike të Kosovës, Ganimete Musliu ka thënë në seancë plenare se është e turpshme për qeverinë e udhëhequr nga Albin Kurti e cila ndali ndihmat e pandemisë për pensionistët, po licët e stafin shëndetësorë dhe ato mjete i shpenzoi për t’ua paguar rrymën serbëve në veri të Kosovës.

Ajo tha se vendimin e Qeverisë për uljen e shtesave, janë fyer dhe është zhvlerësuar puna e policëve, punëtorëve shëndetësor, dhe është prekur dinjiteti i rreth 180 mijë pensionistëve prej tyre 140 mijë pensionistëve bazik që marrin pension social.

Be the first to comment on "“Marre për Albinin me paratë e pensionistëve e mjekëve e pagoi rrymën e serbëve të veriut”"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*