Marrëdhënja në natën e parë të martesës m`u kthye në një fe,rr të vërtetë: Për shkak të asaj që burri im më tha gjatë marrëdhënjes, unë qava me orë të tëra

Unë jam 26 vjeç, jam martuar 3 javë më parë, dhe burri im është 28 vjeç dhe duhet të them se ia dhashë trupin për herë të parë natën e parë martese.

Ne të gjithë e presim me pa durim natën e parë të martesës, por përvoja ime është më ndryshe, por unë besoj se shumë nuk kanë pasur një përvojë si kjo e cila jam e kënaqur.

Unë e kam ruajtur veten për të, për natën e parë të martesës, për t’i dhënë kënaqësi të madhe, për mua ishte diçka e veçantë, por ai i ktheu të gjitha në fe,rr. Gjegjësisht, kemi pasur një martesë në ëndërr, kemi qenë së bashku për gati katër vjet, dhe më pas pasoi ajo natë dhe gabimi i tij.

Ai filloi të thërriste emrin e një gruaje tjetër gjatë marrëdhënies me mua, unë duhet të theksoj se ai piu në martesë, kështu që ai ndoshta nuk ishte në dijeni. Kam qarë në banjë me orë të tëra se si ta kalonja këtë. Kanë kaluar tre javë, fotografitë nga dasma kanë mbërritur dhe kjo është gjithçka që kam në kokë, jam e neveritur ..

Jam në dilema të mëdha dhe jam shumë e mërzittur, nuk di si të veproj, andaj ju lutem per këshillat e juve dhe do ta marr një vendim sipas këshillave tuaj, paraprakisht ju faleminderit për mundin që merrni të më jepni ndonje këshille si te veproj.

Be the first to comment on "Marrëdhënja në natën e parë të martesës m`u kthye në një fe,rr të vërtetë: Për shkak të asaj që burri im më tha gjatë marrëdhënjes, unë qava me orë të tëra"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*