Marrëdhënje për herë të parë, ja nga çka frikësohen vajzat e virgjërå

Kur bëhet fjalë për sek,,sin, shumë femra, e veçmas vajzat e reja që nuk kanë përvojë, nganjëherë ndiejnë frikë dhe pasiguri, që i shtynë t’i ikin marrëdhënieve.

Që ta përjetoni sek,sin, është e nevojshme që të shliroheni dhe të liroheni nga frikërat e paarsyeshme. Nëse keni frikë nga të bërit dashuri, asnjëherë nuk do të mund ta përjetoni atë.

Ja cilat janë gjërat më të shpeshta të cilave vajzat e virgjërå ua kanë frikën.

Organi i madh i mashkullit

Shumë vajza i frikës ohen sek,sit sepse frikësohen nga madhësia e pen,,isit. Ato kanë përshtypjen se organi i madh do t’u shkaktojë dhimbje. Kjo është arsyeja pse ato vendosin të mbesin më gjatë të virgj,ëra.

Humbja e virgj.ërisë

Për shumë vajza virgjëria paraqet një pasuri e cila duhet t’i dhurohet një mashkulli vërtetë të veçantë. Kjo është edhe arsyeja që disa prej tyre shumë herët angazhohen në se,ks oral ose an,al. Dhimbja gjatë shpërthimit të hime-nit mund të frikësojë një numër të madh femrash duke zvogëluar dëshirën e tyre për përvoja të reja në shtrat.

Dhimbja

Femrat kanë frikë nga përvoja e parë sek,,suale për shkak të dhimbjes. Megjithatë pas përvojës së parë shpejt vjen kënaqësia. Një ose dy herë mund t’ju ndodhë të përjetoni dhimbje, por me kalimin e kohës ajo do të zhduket. Përndryshe frika nga dhimbja është e natyrshme dhe partneri juaj do duhej ta kuptonte.

Shtatëzënia

Pasi bën se,,ks, secila femër rrezikon të mbetet shtatëzënë. Sek,si pa përdorimin e kon,domit mund të jetë argëtues dhe pasionantë, por mund të jetë edhe i rrezikshëm. Jo vetëm për shkak të shtatëzënësisë por edhe për shkak të sëmundjeve të transmetueshme.

Femrat përfshihen shpesh në panik pasi nuk janë të gatshme të bëhen nëna.

Gazërat

Ka disa pozicione në seks që mund të bëjnë që femra gjatë seksit të lirojë ajër. Kjo më së shpeshti ndodh në pozicionin “do,ggy st,yle”. Vajzat e reja nuk e dinë se bëhet fjalë për ajër dhe ndihen keq për shkak të kësaj.

Be the first to comment on "Marrëdhënje për herë të parë, ja nga çka frikësohen vajzat e virgjërå"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*