Matjet e Opinionit Publik në Prizren: Mytaher Haskuka prin me 40.33 përqind, Shaqir Totaj i dyti

Në Rubikon të Klankosovës, profesori Tomor Qela, ka prezantuar të dhënat e sondazhit për zgjedhjet lokale të 17 tetorit, njofton Klankosova.tv.

Sipas këtyre rezultateve të matjeve të opinionit publik në Prizren, del që kryetari aktual i VV-së Mytaher Haskuka, do të jetë në krye të kësaj komune edhe për një mandat me mbi 40 përqind.

Rezultati i sondazhit kur përfshihen edhe kategoritë e papërcaktuara, pra ata që janë deklaruar se nuk e dinë se për kë do të votojnë është: Mytaher Haskuka (VV) 40.33 përqind, Shaqir Totaj (PDK) 36.08 përqind, Anton Quni (LDK) 17.15 përqind, Lulzim Kabashi (AAK) 2.18 përqind, Zafir Berisha (NISMA) 2.60 përqind dhe kandidatët e tjerë 0.94 përqind.

Kurse rezultati i sondazhit kur përfshihen edhe kategoritë e papërcaktuara, pra ata që janë deklaruar se nuk e dinë se për kë do të votojnë është:

Mytaher Haskuka (LVV) 38.08 përqind, Shaqir Totaj (PDK) 35.04 përqind, Anton Quni (LDK) 16.05 përqind, Zafir Berisha (NISMA) 2.05 përqind dhe kandidatët e tjerë 0.9 përqind.

Për këtë sondazh janë anketuar 1050 persona, 2 përqind e numri të votuesve.

Be the first to comment on "Matjet e Opinionit Publik në Prizren: Mytaher Haskuka prin me 40.33 përqind, Shaqir Totaj i dyti"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*