Mbani lotët nga rrëfimi i Lindës, të prek zemrën: Babai ma mbylli derën kur nuk kisha bukë të haja, më tha ik se s’të njoh

Në një takim me trëndafila, Samiu duket se ka zbë rthyer Lindën, e cila u shfaq tepër e buzëqeshur dhe e lumtur nga komplimentet e tij.

Samiu ka hapur sërish historinë e Lindës me babain, i cili e ka refuzuar që kur ishte fëmijë. Më pas, Samiu e komplimentoi për sytë dhe Linda i tha se është i pari që e komplimentoi në takimin e parë.

Samiu: Jam shumë i kënaqur që jam këtu dhe kam pak an kth. Këtë takim e kam pritur për një kohë të gjatë. Unë vij nga Ulqini, një vend bregdetar, a do të jetë Linda ai limani i qetë për mua? Ti e preke temën e babait, si ka funksionuar Linda e vogël.

Linda: Nuk e ke pasur asnjëherë, e kam kërkuar kur kam qenë e vogël. Kam qenë në kushte të vështira ekonomike dhe më mbylli derën, më tha “nuk të njoh”. Këto për mua kanë qenë go ditje që më kanë fo rcuar, nuk më kanë lënduar.

Be the first to comment on "Mbani lotët nga rrëfimi i Lindës, të prek zemrën: Babai ma mbylli derën kur nuk kisha bukë të haja, më tha ik se s’të njoh"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*