Mbi 7 vite jam divorc,uar, Unë nuk jam ndjerë kështu e vetmuar dhe me nevojën për një burrë që ma kalon stres,in

“Unë nuk mund t’i lija fëmijët e mi, por martesa ime ka qenë e keqe për ca kohë, dhe unë dua të jem me një burrë pa pushim. Unë nuk jam ndjerë kështu prej vitesh, kam mbi 7 vite që jetoj e vetmuar e ndarë nga ish burri, por zgjedha ti rrisja fëmijët e mi dhe ti shkolloja.

Tani që janë rritur dy vajzat e mija kan zgjedhur rrugën e vet dhe për momentin njëra është në pushime në Sarandë e tjetra në Ulqin. Ato po e shijojnë jetën me të dashurit e tyre dhe mua më kan thënë ka kohë që ta gjej edhe unë një person që do më shoqëronte në jetë.

Jam e interesuar që këto pushime ti kaloj me ndonjë person, i cili ka kohë të lirë dhe ta shetisim bashk bregdetin e Shqipërisë dhe nëse e kalojna mirë mund ta vazhdojmë me kontakte edhe pas kësaj, por dëshira ime është ta gjej një person që mund të bashkëjetojna ose edhe martesë normale,,,më shkruani në Fejs ose në numr1n që mund ta merreni pasi të mbaron reklåmå ketu poshtë menjëher. I preferoj meshkujt e mbajtur mire nga trupi e gjendja financiare nuk është me rëndësi sepse për ato kujdesem une, vetëm të ja kalojna mire dhe ta shijoj nga afër një person me karakter të fortë sidomos gjatë natës të jetë i vullnetit t¨fortë dhe qejfli i mirë. Më falni nëse e lëshova gojën pak më tepër.

Be the first to comment on "Mbi 7 vite jam divorc,uar, Unë nuk jam ndjerë kështu e vetmuar dhe me nevojën për një burrë që ma kalon stres,in"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*