Me kërkesën e dy kryeministrave “Hiqet” kufiri me Kosovën: Do të ketë vetëm kamera!

Edhe pse nuk është pjesë e marrëveshjes, por me kërkesën e dy kryeministrave janë marrë masa dhe s’do të pritet sezoni i verës për të vënë një sistem kamerash në kufijtë mes Kosovës dhe Shqipërisë.

Mësohet se nuk do të ketë më kontroll fizik, por vetëm kamera. Kjo do jetë në sezonin e verës dhe në periudhë festash. Nuk dihet nëse do zgjasë përgjithmonë.

Bledi Çuçi tha:

Kemi bërë edhe planin e punës, do jetë më shpejt se sezoni. Flukset e tjera para sezonit, duke përfshirë edhe festën kombëtare, ku lëvizja do të jetë me një fluks të shtuar, kemi dhënë porosi që të mos ketë kontrolle dhe asnjë pengesë për qarkullimin e shtetasve.

Be the first to comment on "Me kërkesën e dy kryeministrave “Hiqet” kufiri me Kosovën: Do të ketë vetëm kamera!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*