Më mungon tingulli i zërit të një burri, për të më përshëndetur. Nuk dua të kthehem në banesën time të zbrazët.

Jam e lirë plotësisht dhe nuk kam kurrfar detyrimi ndaj askujt dhe tani më ineteron ta rregulloj jetën time ashtu si duhet.

Rreth vetes: Grua e zellshme dhe e aftë. Unë punoj, gatuaj, pastroj shtëpinë. Unë di si të zëvendësoj një siguresë, të gëlqeros banesën dhe madje mund të përfundoj disa punë më komplekse në shtëpi. Unë jam shumë e aftë dhe fjala J0 nuk ekziston në fjalorin tim.

I humba prindërit herët dhe u bëra e pavarur shumë shpejt. Kam mësuar të kujdesem për veten. Në fillim, kam bërë punë me pagesë të ulët, dhe tani tashmë mund të them se jam e kënaqur me punën time aktuale, të ardhurat dhe atë që kam arritur. Arrita të marr një kredi dhe të blej një banesë të vogël, por personale.

Unë punoj shumë dhe jetoj në mënyrë modeste, por kam lirisë sime. Kur kthehem nga puna e fik telefonin dhe mund ti përkushtohem vetëm vetes time. Megjithatë, ka një problem. Nuk dua të kthehem në një apartament të zbrazët, ku nuk ka njeri. Më mungon tingulli i zërit të një burri, për të më përshëndetur.

Jam duke kërkuar: Një njeri të këndshëm, të kulturuar dhe normal. Unë nuk jam materialist apo ai lloj i femrave që kërkojnë pasuri. Nuk ka pse të jetë i pasur, nëse më pëlqen, ai mund të qëndrojë me mua në banesën time. Të më ruajë, të kujdesemi për njëri tjetrin dhe të krijojmë familjee e ta bëjmë një shtëpi së bashku. Besoj se do ta gjej një person që mund të përshtatemi dhe mosha nuk ka rëndësi fare,,,Merreni numr1n e vajbr ose fasebok timin e gjeni pasi të përfundon r3klämå menjëher ketu më poshtë,,,Të flasim, të shihemi dhe të diskutojm të gjitha mendimet dhe dëshirat me njëri-tjetrin dhe në fund e vendosim së bashku se di të vendosim ne bashk

Be the first to comment on "Më mungon tingulli i zërit të një burri, për të më përshëndetur. Nuk dua të kthehem në banesën time të zbrazët."

Leave a comment

Your email address will not be published.


*