Medalje, mirënjohjeje/ Rama nderon në Prishtinë Rexhep Qosen, fjalë të mëdha për Profesorin dhe atdhetarin e shquar: I admirueshëm, patrioti i palëkundur

Profesor Rexhep Qose është nderuar sot në Prishtinë nga Rama me Kordonin e Madh me Yllin e Medaljes së Kryeministrit për Mirënjohje Publike.

Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama, ka nderuar me Medaljen e Kryeministrit Yllin e Medaljes së Kryeministrit për Mirënjohje Publike akademikun Rexhep Qosjen.

“Kjo ditë më bën të ndjehem krenar dhe i ndrojtur, është një ditë që kam dashur të vijë prej kohësh, t’i shprehësh mirënjohje dhe të nderosh një njeri të admirueshëm”, tha Rama gjatë një fjale rasti.

“Për mua Qosja hyn në ata njerëz kur jam me fat që jam bashkëkohës i tij, është një shpirt i madh dhe përulësisht njerëzor”, shtoi kryeministri shqiptar.

Be the first to comment on "Medalje, mirënjohjeje/ Rama nderon në Prishtinë Rexhep Qosen, fjalë të mëdha për Profesorin dhe atdhetarin e shquar: I admirueshëm, patrioti i palëkundur"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*