Merkel nga Shqipëria: Zemra ime rreh për këtë rajon, marrëdhëniet me Shqipërinë janë shumë të mira

Kancelarja Angela Merkel ka thënë se marrëdhëniet me Shqipërinë janë shumë të mira.

Ajo ka thënë se Shqipëria dhe Maqedonia kanë përmbushur të gjitha kushtet e caktuara për t’i nisur negociatat e anëtarësimit në BE.

Sipas saj, Gjermania ka premtuar që do të jetë afër këtij procesi pasi ka investuar energji.

“Do të duhej që të ishim të përfshirë dhe të vijonim me bashkëpunimin rajonal. Ishte bisedë produktive. Do të zhvillojë një takim bilateral me të tjerat. Ishin biseda të mira dhe konstruktive. Unë jam e bindur që BE, apo Gjermania ka një interes të vetin në anëtarësimin e këtyre vendeve është diçka tjetër procesi i bashkëpunimit në nivel rajonal. Nëse takoheni është e drejta juaj. Këtë e përshëndes shprehimisht. Zemra ime rreh për këtë rajon”, u shpreh ndër të tjera Merkel.

Be the first to comment on "Merkel nga Shqipëria: Zemra ime rreh për këtë rajon, marrëdhëniet me Shqipërinë janë shumë të mira"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*