Momentalisht në vendlindjen time në shtëpi, e vetëm, e divo,rcuar prej kohësh dhe akoma e mërzitur edhe pse nuk dua ta shprehi

Për momentin gjindem në atdheun tim, vetëm, e divorcuar për një kohë të gjatë.

Europa ma ka shkatërruar martesën time dhe unë jam akoma e mërzitur edhe pse nuk dua ta tregoj, por diku thellë në shpirtin tim ndjehem bosh dhe normal që dua ta plotësoj veten time me dashri.

Dua ta zgjedh më të mirin për veten time sa më shpejt ashtu që ti shmangi sa më shpejt thirrjeve dhe m3sazheve dhe ta gjej më të mirin dhe me karakter të fortë sepse bukuria nuk ka rëndësi. Unë do të shikoj të gjitha kërkesat nga ju dhe do të ju përgjigjem juve, por do ta zgjedh vetëm njërin që mendoj se do ta kalojmë bashk pjesën e mbetur të jetë. Pasi të K0ntaktojmë PAS K0NTAKTIT që mund ta merrni këtu poshtë pasi të ka mbaruar r3kla,ma,, të bisedojmë dhe ti shprehim qëllimet dhe ndjenjat tona së bashku. TANI DO TE VENDOS KUSH DO Te më NDJEK NE JETEN time.

Be the first to comment on "Momentalisht në vendlindjen time në shtëpi, e vetëm, e divo,rcuar prej kohësh dhe akoma e mërzitur edhe pse nuk dua ta shprehi"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*