Motra dhe dhëndri e shtyn 13-vjeçaren të hynte në dhomë me një burrë për të fjetur deri në mëngjes

Gjykata Themelore në Ferizaj, ka aprovuar kërkesën e Prokurorisë Themelore të Ferizajt, për caktimin e masës së ndalimit kundër të pand ehurit F.B. shtetas i Republikës së Kosovës, për shkak të dyshimit të bazuar se ka kryer veprën penale “su lm se.ks..ual”.

Dyshohet se më 26-27.05.2021, në Ferizaj, përkatësisht në banesën e stërnipit të tij për qëllime të mardhanjes e ka keqpërdorur të dëmtuarën – të mit urën e moshës 13 vjeçare, në atë mënyrë që i pandehuri ka kryer su lm ndaj të mit urës, deri sa e mi tura ka shkuar në banesën e motrës së saj dhe deri sa i pandehuri ka qëndruar në një dhomë të banesës kur ajo me insistimin e motrës dhe burrit të saj kishte hyrë në dhomën e të pandehurit i njëjti pasi që kishe fjetur me të deri në mëngjese kishte filluar ta prek në trup për qëllim të bëj mar dhënje me te.

Procedura ende eshte në vazhdim.

Be the first to comment on "Motra dhe dhëndri e shtyn 13-vjeçaren të hynte në dhomë me një burrë për të fjetur deri në mëngjes"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*