Mund të kalojmë çaste të bukura në çdo aspekt, Preferoj ata që kan edhe humor të mirë

Kam disa përvoja nga e kaluara dhe tani e kam kuptuar krejt se çfare më pëlqen e çfare nuk më pëlqen.

Unë për nga karakteri jam shumë e hareshme dhe zakonisht jam me disponim të mirë gjatë gjithë kohes.

Kam tri lidhje të dështuara, të përkohëshme që nuk zgjatën shumë sepse ata bëheshin si shumë serioz dhe me dukej se kur takohesha me ata e ndjeja veten sikur se jam para mësueses dhe duhet ti recitoja vjershat.

Ndoshta fati im ishte ashtu që nuk shkonte mirë dhe për pak kohë jemi ndarë. Kjo është pse po e preferoj që ta gjej një shpirt gazmor njejtë sikur se jam unë dhe të kalojna çaste të bukura humori dhe kuptohet edhe dashuri është aty. Ku ka lumturi ka edhe dashuri dhe të jeni të bindur se nuk do të ju dëshpëroj për asnjë minutë,,,pas1 të mbaron publ1c1teti menjëher këtu poshtë,,,e keni numr1n tim dhe mos u mendoni shumë dhe ejani ta bëjmë jetën tonë të lumtur dhe krejt ta mbajna në mes nesh se nuk ka nevojë ta kuptoj askush tjetër, me rëndësi të knaqemi për veten tonë, jam e gatshme në çdo kohë për nevojat tuaja.

Be the first to comment on "Mund të kalojmë çaste të bukura në çdo aspekt, Preferoj ata që kan edhe humor të mirë"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*