Ndodh dhe kjo/ Shqiptari lutet: Aman më hiqni gruan se më ka bërë për spital

Një burrë në fshatin Janjevë, ka pësuar l ë ndime të le hta trupore pasi është s u lmuar fi z ikisht nga bashkëshortja e tij.

Në raportin 24 orësh të P o lic isë së Kosovës, thuhet se njëjta është liruar në pr oce durë të rregullt.

Njoftimi:
Janjevë, Lipjan, 05.06.2021-22:29. Ankuesi mashkull kosovar ka r apo rtuar se pas një mos marrëveshje në familje me bashkëshorten e saj te dyshuarën femër kosovare, e njëjta e kishte s* lmuar fiz ikisht dhe të njëjtit i kishte shkaktuar l ën dime të lehta trupore.

Pas intervistimit, me urdhër të pr ok urorit kujdestar, e dyshuara është liruar në p ro cedu rë të rregullt.

Be the first to comment on "Ndodh dhe kjo/ Shqiptari lutet: Aman më hiqni gruan se më ka bërë për spital"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*