Në 10 ditët sa kam qenë në det, 7 herë e tradhtova ish dashno,rin, tani po kam nevojë

Në 10 ditët që kam qenë në det, kam tradhtuar ish dashnorin jo më pak se 7 herë. Kur u ktheva, ai ishte i lumtur që u ktheva dhe kisha kaluar shumë mirë i thash.

U ndjeva si plehra më e madhe në të gjithë botën kur ai ma tha këtë fjalë në prani të ish dashnorit.

Ne ishim ulur në një kafene me dikë në qendër, dhe një burrë (njëra nga ata shtatë) m’u afrua, më tha lamtumirë dhe më tha që patjetër do të takohemi përëri së paku edhe ndonjë herë. Sa nuk më përpiu toka kur i ¨degjova ato fjalë nga ai i pa fytyri. Isha dashnorit i shkuan lloj-lloj ngjyra më shumë se që ka ngjyra ylberi. U ngrit edhe iku pa asnjë fjalë dhe nuk u kthye më kurrë tek une. Tani kam mbetur kështu në mendime dhe duke menduar ta gjej një tjetër …pasi të mbar0N rekl,åmä këtu mund të më shkruan1 në numr1n tim…ju lutem të jeni sa më sekr3t. Nuk ka rëndësi se jeni i martuat apo jeni sikur se unë pa askend që ti jap llogari.

Be the first to comment on "Në 10 ditët sa kam qenë në det, 7 herë e tradhtova ish dashno,rin, tani po kam nevojë"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*