Në fillim e pyeti Lulin se sa kohë kishte pa bërë gjë në krevat, Xhuzepe: Ajo ka thënë se unë s’kam lekë, po më fal kush është ajo…

Në puntatën e djeshme të “Përputhen+40”, Giuseppe u r evoltua keq me Luljetën. Ai tha se 62-vjeçarja e ka ofenduar keq në Tik Tok.

Beqari Italian u shpreh se Luljeta ka thënë se ai nuk ka lekë dhe nuk ka shtëpi. I ac aruar, Giuseppe deklaroi se konk urrentja ka rënë shumë poshtë me veprimet e saj.

“Më ka sha rë, ka thënë Giuseppe copë-copë, s’kishte lekë, rrinte në Itali, këtu erdhi copë-copë për të gjetur një shtëpi, se nuk ka shtëpi. O të lutem mbaje gojën, kush je ti? Ajo tani është bërë si qilimi para dere, me fshi këmbët. Ka ra shumë poshtë. Nëse do ta bëjë për klikime pse me mua? Unë e kam respektuar ”, u shpreh ai.

Be the first to comment on "Në fillim e pyeti Lulin se sa kohë kishte pa bërë gjë në krevat, Xhuzepe: Ajo ka thënë se unë s’kam lekë, po më fal kush është ajo…"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*