Nëse lini palestrën, sigurohuni të bëni më shumë marrëdhënie për ta mbuluar palestrën

Të paktën 1 herë e kemi hamendësuar të gjithë se sa kalori djegim gjatë një marrëdhënie. Ndonjëherë duke gënjyer veten, herë të tjera thjesht nuk e dimë saktë. Mund të zbuloni diçka thjesht duke lexuar këtë artikull.

LOJERAT ER0T1KE: pu thje, përqafime dhe prekje, por pa se ks pe netr ues për rreth 30 minuta do t’ju bëjnë të digjni 230 kalori. Tani që e dini, herën tjetër mund t’i thoni partnerit tuaj jo romantik se po përpiqeni të mbaheni në formë.

Për meshkujt që duan të bëjnë përshtypje përmes shkathtësisë së tyre, në vend që ti zbërtheni recip etat e partneres suaj me të dyja duart duke harxhuar 8 kalori, bëjeni me një dorë për një total 18 kalorish, ose akoma më mirë zbërthejini ato me gojë dhe ja ku i dogjët 67 kalori ndërkohë që lini gojëhapur partneren tuaj.

Në vend që thjesht të zhvisheni si zakonisht, zhvishuni ngadalë me ndonjë lëvizje TË NDJESHME apo pak kërcim joshës sepse lëvizje të tilla do t’ju bëjnë të digjni 60 kalori ndërkohë që llastoni fantazitë e partnerit.

Se ksi 0ral?
Ndërkohë që një mashkull mund të harxhojë 100 kalori, femrat gjatë një seancë të plotë do te djegin deri ne 236 kalori. Ju kishte shkuar mendja se mund të harxhonit kaq kalori pa djersitur rrobat tuaja të palestrës, por thjesht duke i dhuruar kënaqësi partnerit?

E di, të gjitha po vrisni mendjen sa energji mund të harxhojmë gjatë asaj gjësë sonë të preferuar, pozicioni i misionarit! 305 kalori për një burrë dhe 205 kalori për një grua! Askush nuk mund të thotë më se rrimë kot. Dhe së fundi, për ti thënë palestrës lamtumirë, digjini 600 kalori duke qëndruar në këmbë gjatë se ks it.

Ndërkohë që për momentet, gjatë mas turb imit djegim deri në 150 kalori. Jo keq!

Be the first to comment on "Nëse lini palestrën, sigurohuni të bëni më shumë marrëdhënie për ta mbuluar palestrën"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*