Nga Zvicrra erdha ne fshat, tani kam mbet e vetme këtu, po më duhet shoqëri

Prej disa viteve jam e martuar në Zvicër, me tregu drejt burrin e kam marr shkaku i letrave e jo se e dua apo që ndjej dicka për burrin.

E shfrytëzova rastin kësaj here dhe kam ardhur në vendlindje në fshat, por disa ditë qëndrova te familja ime e tani po më duhet një shoqëri e mire te kalojm mirë këto ditë sa jam e vetme këtu.

Me burrin kaloj shumë pak koë sepse ai po lodhet në punë dhe po sa kthehet nga puna ai shkon drejt e në gjumë e une mbetem duke shikuar televizor ose shkruaj me ndonjë burrë të huaj që nuk ndodh se më lajmërohen edhe shpesh, por nuk kan faj se disa nuk e dinë adresen time e disa mendojnë se nuk jam e bukur sa duhet, thjesht nuk ju pëlqej, po mendoj. Dhe kush do që është për ndonjë bisedë pak më ndryshe më shkruani pas1 ta keni marr fesbukun tim menjëher këtu pasi të kryhen ktto reklämat këtu sipas rregullave se po të bënin nervoz me këto rregulla. Vetëm të jeni të besueshëm për shpenzime dhe gjëra tjera kujdesem une.

Besoj se do ja kalojmë shumë Gute me këto ditë.

Be the first to comment on "Nga Zvicrra erdha ne fshat, tani kam mbet e vetme këtu, po më duhet shoqëri"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*