Nisin xhirimet, jeta e Ferdonije Qerkezit do të bëhet film

Lu fta e fundit në Kosovë ka qenë me pasoja të mëdha.

Shumë persona kanë humbur më të dashurit e tyre, ku disave ende nuk iu kanë gjetur as eshtrat.

Së shpejti do të publikohet një film dedikuar të gjithë atyre që kanë humbur të afërmit e tyre gjatë kësaj periudhe të tmerrshme.

Kështu ka bërë të ditur producenti Edi Kastrati përmes një postimi në Facebook.

Ky film do të jetë i bazuar në jetën e nanës Ferdonije Qerkezi e cila ende vuan për bashkëshortin dhe 4 djemve të zhdu kur nga forcat serbe gjatë lu ftës së fundit në Kosovë.

Be the first to comment on "Nisin xhirimet, jeta e Ferdonije Qerkezit do të bëhet film"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*