Një kohë të gjatë jam pa një burrë, jam 45 vjeçare, nuk kam fëmijë me ish burrin grek

Unë jam 45 vjeçare dhe isha e martuar vetëm për rreth një vit dhe u ndamë sepse martesa nuk shkonte,si duhet.

Ish burri ishte grek dhe në moshë të re une u mashtrova sepse ende isha e re, ndërsa ai ishte një djalë i bukur dhe më pëlqente, por që nuk e njihja mirë.

Une pranova të martoheshim dhe ai më mori në banesën e tij, por që ai më linte aty dhe vet dilte me shoq¨rinë e vet dhe nuk kthej me disa ditë. Rreth një vit durova kështu dhe pasi i bëra letrat greke unë u ndava dhe deri më tani kam jetuar e vetme këtu.

Kam banesën time dhe kushtet e mira, por kam filluar të brengosem se kështu kam filluar të bëhem monotone dhe ¨të mërzitem e vetmuar,prandaj kam vendosur që të bashkohem me ndonjë person me karakter të mirë dhe dua të kem fëmijet e mij dhe ta kaloj jetën e lumtur me familjen time që do ta krijojë shumë shpejt.

Nëse mendoni se ne mund të kemi fëmijë dhe ti rriti ata ashtu si mendoj une ju pres me gjithë qejf. Mosha nuk ka rëndësi vetëm kushtin e f¨mijëve dua të ma plotësoni sepse i dua shumë.

Ju mund edhe të jetoni ndaras bga une vetëm të takohemi dhe nuk ju pengoj në familjen tuaj aspak.

Be the first to comment on "Një kohë të gjatë jam pa një burrë, jam 45 vjeçare, nuk kam fëmijë me ish burrin grek"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*