Një letër nga kjo grua i vuri flakën internetit: Burri im nuk është më i fortë, kështu që dua një dashnor, Ai le ta kujdeset për fëmijët e mi

Kur bëhet fjalë për disa rrëfime, ne patëm mundësinë të shohim se sa të kqinjë janë njerëzit dhe si ata mund t’i vendosin të dashurit në gjendje të keqe.

Sot, siç mund ta shihni në vetë titullin, ne po sjellim një rrëfim anonim që në një periudhë shumë të shkurtër kohe, mund të themi lirisht mori miliona lexime vëmendje të njerëzve në të gjithë botën.

Njerëzit e shpërndanë këtë rrëfim dhe shkruajnë komente të ndryshme negative.

Ajo shkroi se kishte një burrë dhe tre fëmijë, se ata ishin martuar për një kohë të gjatë dhe se ajo kishte lindur dy fëmijë me pre.rje cez .arian dhe një fëmijë natyrshëm. Ajo më vonë shkroi se ai tani i shërbente asaj si një kujdestare fëmijësh, se ai nuk ishte më i aftë për punët me një grua dhe ajo duhej të gjente një zotëri për më shumë argëtim.

Shumë njerëz nuk mund të besojnë se si një njeri mund të shkruajë kaq shumë gjëra të këqija dhe të dhimbshme për babain e fëmijëve të saj dhe të bëjnë gjeste kaq të ulëta që të kërkoj njerëz vetëm pse ai tani nuk është i aftë. Shume komentues e kan e kan quajtur me epitete të nga më të ultat këtë zonjë që nuk po mund të jetoj pa një burrë knaqësie. Me siguri se edhe ju do ta jepni mendimin tuaj sikur se shumë njerëz të tjerë.

Be the first to comment on "Një letër nga kjo grua i vuri flakën internetit: Burri im nuk është më i fortë, kështu që dua një dashnor, Ai le ta kujdeset për fëmijët e mi"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*