Një nënë e re tregon historinë e saj të “martesës së hapur” – thotë se ajo mund të flejë me burra të tjerë, edhe pse bashkëshorti është besnik ndaj saj

Llojet moderne të marrëdhënieve po rriten në popullaritet, me marrëdhëniet poligame dhe të përhapura duke u bërë më pak të stigmatizuara.

Dhe një grua në TikTok tani po zbulon romancën e saj unike me burrin e saj – i cili e sheh atë të bëjë se,ks me burra të tjerë, edhe pse bashkëshorti i saj është besnik ndaj saj.

Rae Nemetsky, e quan veten një “grua e nxehtë”, dhe në një video ajo e përshkruan termin si një grua që fle lirshëm me burra jashtë martesës së saj me njohurinë, mirëkuptimin dhe pëlqimin e plotë të burrit të saj.

Ajo tha: “Përkufizimi i drejtpërdrejtë nga Dictionary.com thotë se gruaja e nxehtë është një grua e martuar që kryen marrëdhënie jashtë martesës me dijeninë dhe pëlqimin e plotë të burrit të saj, i cili vetë nuk ka marrëdhënie me njerëzit e tjerë”.

“Në të vërtetë flitet për një aferë, por nuk është një aferë. Është konsensuale nga burri, kështu që nuk është një aferë”.

Rae, 22 vjeçe, tha në një video tjetër se burri i saj kishte “kërkuar më shumë se një vit” që ajo të fillonte të flinte me burra të tjerë, por në fillim ajo nuk ishte e kënaqur me idenë.

Nëna e një fëmije dhe burri i saj janë përballur me shumë kritika për zgjedhjet e tyre të jetesës, por Rae “nuk i dëgjon ata”.

Në një video ku ajo u drejtohet atyre që pretendojnë se burri i saj “nuk mund t’i japë asaj atë që i nevojitet”, ajo e zemëruar ka thënë: “Burri im mund të më japë gjithçka që kam nevojë, le ta kuptojmë menjëherë. Ai është më i miri në shtrat që kam pasur ndonjëherë”.

Be the first to comment on "Një nënë e re tregon historinë e saj të “martesës së hapur” – thotë se ajo mund të flejë me burra të tjerë, edhe pse bashkëshorti është besnik ndaj saj"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*