Një rrëfim që tronditi të gjithë! Vjehrri zbriti”aty poshtë” për të kontrolluar nëse nusja ishte “e pastër”, dhe më pas nusja i mori gjërat në duart e saj

Kohët e fundit, përmbajtje dhe rrëfime të ndryshme në lidhje me dasmat dhe zakonet që duhet të respektohen mund të gjenden në internet. Ne ju sjellim njërën prej tyre më poshtë.

Gjegjësisht, kjo është një vajzë që së pari tregoi historinë e saj në një grup për mbrojtjen e grave nga dhu na, dhe më pas përfundoi në internet. Ajo deklaroi se ishte në një lidhje me të dashurin e saj për 8 muaj, pas së cilës ai u fejua dhe ata vendosën të martoheshin. Sidoqoftë, para dasmës, ajo vendosi të takonte familjen e tij, të cilës ai i tha asaj se ishte pak më e vështirë të shkoje në familjen e tij sepse ata janë pak të modës së vjetër, dhe më pas ai i tha të dashurës së tij për zakonet në familjen e tyre të cilat e tronditi atë.

Gjegjësisht, ai deklaroi se rregulli është që vëllezërit dhe babai të binden për pafajësinë e nuses kur nusja të vijë në shtëpinë e tyre, domethënë. që nusja së pari shtrihet mes tyre në mënyrë që ata ta përcaktojnë se a e ka ruajtur nderin apo jo? Vajza nuk mund ta besonte atë që i riu i thoshte, dhe në fillim ajo mendoi se po bënte shaka. Sidoqoftë, kur ajo kuptoi se ai ishte serioz, ajo vendosi t’i japë fund fejesës menjëherë.

Çfarë thoni për të gjitha këto?

Be the first to comment on "Një rrëfim që tronditi të gjithë! Vjehrri zbriti”aty poshtë” për të kontrolluar nëse nusja ishte “e pastër”, dhe më pas nusja i mori gjërat në duart e saj"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*