Njeri i madh/ Labi bën gjestin e madh për nënën dhe bijën që janë mes të 4 rrugëve…

Labinot Tahiri ka dhuruar një mijë euro nga fondacioni i tij për nënë e bij nga Kaçaniku, që kanë mbetur të pastrehura.

Gjatë një mbrëmje muzikore në Kaçanik, Labi ka bërë të ditur ndihmën që do t’ia ofrojë Hasbije Shehut dhe Gyljere Shehut.

Nënë e bijë ka më shumë se një muaj që qëndrojnë nëpër korridoret e banesës, përballë stacionit të autobusëve në Kaçanik.

Be the first to comment on "Njeri i madh/ Labi bën gjestin e madh për nënën dhe bijën që janë mes të 4 rrugëve…"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*