Nuk ka mbetur njeri pa qarë pasi ka parë këtë foto/ Nëna merr të birin dhe shkon te vendi ku prehet babai i tij: Ja kisha premtuar kur…

Disa foto të dh.imb.sh.me kanë qarkulluar në rrjet ku një vogëlush qëndron pranë va.rrit të babait të tij i cili hu.m.bi je.tën në lu. .ftë. Nëna e tij ka zgjedhur këtë formë për t’ia p,rezantuar babain të voglit të saj.

Këto foto përcjellin një dh.i m.b.je që çdokush që e ka provuar e kupton vërtet se për çfarë bëhet fjalë. Nëna do ta rrisë e vetme vogëlushin e saj, pa bashkëshortin i cili dha jetën për liri.

Kjo fotografi është realizuar në Amerikë, i nd.jeri humbi je.tën në lu. .ft.ë duke lënë pas gruan e fëmijën e tij. Ata i kishin premtuar njëri-tjetrit dashuri të përjetshme derisa vd.e.kj.a t’i ndante. Edhe kështu ndodhi.

Imazhet e amerikanëve që shkojnë në va.r.rez a për të qëndruar për pak kohë pranë të afërmëve të tyre të vd..ek.ur në l. u.ftë, janë të shpeshta. Dh . im..bja nuk përshkruhet me asnjë fjalë.

Be the first to comment on "Nuk ka mbetur njeri pa qarë pasi ka parë këtë foto/ Nëna merr të birin dhe shkon te vendi ku prehet babai i tij: Ja kisha premtuar kur…"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*