Nuk kemi turp të punojm ne Fshat dhe ju përshëndesim të gjithëve.. vlerësoni punën time nëse nuk keni turp.

Emri im është Teuta

Jetoj në fshat që nga lindja… Kam dele, kuaj, lopë… nëse ju pelqejnë fotot e mia.. kshtu si jam… kështu si më dhuroi nëna natyrë……. nëse mendoni që jam bukuroshe nga fshati, pelqejeni dhe shperndajeni dhe më mbështesni…..

Nuk kam turp të punoj dhe ju përshëndes të gjithëve.. vlerësoni punën time nëse nuk keni turp.

Zoti ju bekoftë!

Be the first to comment on "Nuk kemi turp të punojm ne Fshat dhe ju përshëndesim të gjithëve.. vlerësoni punën time nëse nuk keni turp."

Leave a comment

Your email address will not be published.


*