Pa pikën e turpit / Shfrenojnë pasionet e veta në ballkonin e hotelit

Kroacia po thyen të gjitha rekordet në numrin e turistëve. Ata janë një destinacion i sigurt, dhe pavarësisht pandemisë në rritje të numrit, turistët ende po mbërrijnë.

Objektet e shumta argëtuese shijohen përgjatë bregdetit. Por një numër i madh i turistëve nënkupton edhe një numër më të madh ‘incidentesh’ tronditëse që vijnë nga Adriatiku. Kështu, videoja e dy turistëve që u tërhoqën nga pasionet e tyre në mes të ditës në ballkonin e një hoteli në Split u përhap si zjarr i madh në rrjetet sociale.

Shikuesit e shumtë para hotelit në Zhnjan u tronditën gjithashtu. Gjegjësisht, çifti u qetësua plotësisht në ballkonin e hotelit dhe iu dorëzua pasioneve të tyre. Asgjë nuk i tërhoqi ata nga kënaqësia. Në incizim dëgjohen britmat dhe të qeshurat e qytetarëve që kaluan para.

Be the first to comment on "Pa pikën e turpit / Shfrenojnë pasionet e veta në ballkonin e hotelit"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*