Pamjet me pullë të kuqe i dolën, as me Arsimin e Atdheun s’i eci/ Ana s’mbahet: Mbylle gojëm s’do më edukosh ti

Në rubrikën “Trotuar” në “E diell”, sot u diskutua për fëmijët që ndjekin gjurmët e prindërve e teksa Ana e “Përputhen” po jepte mendimin e saj, modelja e “She’s on Top”, Serxhina e ndërpreu dhe mes tyre nisi një debat me tone të ashpra.

Ana: Një familje e varfër duan më të mirën për fëmijën dhe i thonë bëj këtë shkollë se do kesh të ardhura…

Serxhina: A mund ta mendojmë çik më thellë?

Ana: Do bëje mirë ta mendoje çik më thellë apo çik më cekët, por pasi ta mbaroja unë fjalinë se isha duke folur.

Serxhina: Po flas

Ana: Edhe unë po flisja kështu që mund ta mbyllësh gojën.

-Serxhina vazhdon flet

Ana: Lalalala

Serxhina: S’të paskan edukuar edukatoret.

Ana: Jo, s’më kanë edukuar. Ku qëndron problemi? Do më edukosh ti? A do më edukosh ti?! Eduko ça ke për të edukuar, jo mua.

Be the first to comment on "Pamjet me pullë të kuqe i dolën, as me Arsimin e Atdheun s’i eci/ Ana s’mbahet: Mbylle gojëm s’do më edukosh ti"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*