Pasi gatoi dhe e pyeti Shqipen hapur fare se kur ka bërë s*ks, Xhuzepe i tha: Se dua pasaportën italiane do e gris, unë jam shqiptar

Giuseppe kërkon me këmbëngulje pasaportën shqiptare. Gjatë takimit me Shqipen, ai thotë se është shqiptar dhe meriton të marrë nënshtetësinë shqiptare.

Pasi hedh në tavolinë mjetin e identifikimit italian, Giuseppe thotë: “Unë e gr is pasaportën italiane. Dua pasaportën shqiptare, se jam shqiptar”.

Ai tregon për origjinën e tij: “Babi i ka lindur në Vlorë, ka ardhur në Tiranë të studiojë për gazetari, në vitin ’46 ka qenë në bu rg. Pasi doli iku me nënën në Itali. U ar ra tis nga Shqipëria, ka kaluar me barkë liqenin e Shkodrës. Ka bërë 4 fëmijë, unë jam i dyti. Babi u bë gazetar dhe në Itali. Jam krenar që jam shqiptar”.

Madje, ai tregon se disa të afërm, nga ana e babait kanë ardhur ta takojnë, pasi e kanë parë në emisionin e “Për’puthen +40”.

Be the first to comment on "Pasi gatoi dhe e pyeti Shqipen hapur fare se kur ka bërë s*ks, Xhuzepe i tha: Se dua pasaportën italiane do e gris, unë jam shqiptar"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*